0

Detailplaneeringu algatamine

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

21. märtsi istungil algatas Ridala vallavolikogu otsusega nr 250 Mari kinnistu detailplaneeringu.  Mari kinnistu detailplaneeringu algatamise eesmärk on Nõmme külas asuvale 5,44 ha suurusele maatulundusmaa sihtotstarbega kinnistule (katastritunnus 67401:001:0081) pereelamute planeerimine vastavalt Ridala valla üldplaneeringus sätestatud tingimustele. Üldplaneeringu kohaselt jääb kinnistu osaliselt Väinamere hoiualale ja osaliselt üldplaneeringuga reserveeritud elamualale E4, kus ehitusõiguse tagab krundi minimaalne suurus 3500 m².
Ridala vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz