Tänase kirjandusõhtu sisustavad luule, teater ja muusika

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 17.30 algav Läänemaa keskraamatukogu lugemissaalis kirjandusõhtu on sisustatud luule, teatri ja muusikaga – külla tulevad Jürgen Rooste, Kaur Riismaa ja Erki-Andres Nuut.

Maalehe kultuuritoimetaja Jürgen Rooste pälvis äsja Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali luule kategooria preemia luulekogude „Laul jääkarudest“, „Higgsi boson“ (2012 looming) eest.

Kaur Riismaa on noor luuletaja, näitleja ja dramaturg. Riismaa esikkogu „Me hommikud, me päevad, õhtud, ööd“ (2011) esitati kirjastuselt Jumalikud Ilmutused nii Kultuurkapitali kirjanduspreemia kui ka Betti Alveri debüüdipreemia saamiseks ning autor ise on nimetatud Eesti Ekspressi tulevikutäheks.

Erki-Andres Nuut on noor muusik, kes võitis „Eesti Talent 2010“ lehepillimängijana. Tegelikult voolavad Nuudi näpud sageli ka klahvpillidel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments