0

Tennisist Marek Turu jõudis täiskasvanute GP-l finaali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Marek Turu tõi Kuressaarest Haapsallu kaks karikat. Foto: erakogu
Marek Turu tõi Kuressaarest Haapsallu kaks karikat. Foto: erakogu

Kuressaare uues tennisehallis peetud Eesti täiskasvanute GP-turniiril üllatas hea mänguga kõiki Marek Turu, jõudes poolfinaali nii üksik- kui ka paarismängus.

Esmalt alistas ta oma paarismängupartneri Valentin Bazunovi (Pihkva) 6 : 3, 7 : 5, seejärel veerandfinaalis Hendrik Lutteri (Tallinn) 6 : 3, 6 : 4. Poofinaalis tuli vastu esimese asetusega Markus Kerner (Viljandi), kellele Marek seekord veel kaotas 2 : 6, 2 : 6. Kerner tuli ka turniiri võitjaks, alistades finaalis Andrei Luzgini 6 : 4, 6 : 4.

Paarismängus võitsid Turu–Bazunov esmalt paari Rauno Gull – Andrei Luzgin 3 : 6, 7 : 5, 11/9, seejärel poolfinaalis kaotasid pingelises mängus paarile Kristjan Tamm – Oskar Saarne 4 : 6, 6 : 7 (7). Kaks karikat Eesti GP-turniirilt Haapsallu – seni Marek Turu parim tulemus, mis täiskasvanute klassis saavutatud.

* * *

Haapsalu tenniseklubi lahtise turniiri Valentine 2013 finaalis naisüksikmängus kohtusid Kätlin Sasse ja Meeli Kastepõld. Turniirivõitjaks tuli Kätlin tulemusega 6/2.
Kolmanda koha mängus oli Katrin Meriloo parem Marelle Saarest.

* * *

Tallinnas Rocca al Mare tennisekeskuses toimunud paarismänguturniiril tulid esmakordselt turniirivõitjateks Marek Turu – Joonas Tomingas, kes tasavägises finaalis alistasid Tallinna paari Tarmo Uustalu – Aare Vahimets.

* * *

Haapsalus peetud Eesti noorteliiga turniiril tuli I liiga võitjaks Ari Kristjan Tervonen, kes finaalis oli parem Kristiina Petersonist 8/5. II liigas jõudsid veerandfinaali Hardi Mikk Meitern ja Johann Ojassoo. Lohutusturniiri finaali jõudis Kasper Vao.

Vello Kuhi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz