HKHK õpilased tõid “Noorelt meistrilt” neli auhinnalist kohta

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eelmisel aastal tunnistati kutsemeistrivõistlusel "Noor meister" parimaks Linuxi spetsialistiks Haapsalu kutsehariduskeskuse infotehnoloog Sten-Silver Ots. Foto: Aile Nõupuu
Parimaks Linuxi spetsialistiks tunnistati kutsemeistrivõistlusel "Noor meister 2013" Haapsalu kutsehariduskeskuse infotehnoloog Sten-Silver Ots. Foto: Aile Nõupuu

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilased saavutasid üle-eestilisel kutsemeistrivõistlusel “Noor meister” neli auhinnalist kohta.

Parimaks Linuxi spetsialistiks tunnistati HKHK infotehnoloog Sten-Silver Ots, parimaks majutusteenindajaks Andra Sreiberg.

Auhinnalised kohad tõid veel Ergo Orumaa, kes jäi mööblitislerite võistlusel napilt teiseks, ja Elisa Ausmeel, kes sai majutusteenindajate jõukatsumisel 3. koha.

Kooli arendusdirektor Aile Nõupuu ütles, et majutusteeninduse õpilaste edu oli üsna ootuspärane.

“Infotehnoloogias läks meil teist aastat hästi, mille üle on ka väga hea meel,” lisas Nõupuu.

Kutsemeistrivõistluste 1. ja 2. koha omanikud osalevad sügisel toimuvatel maailmameistrivõistlustel WorldSkills.

Haapsalu kutsehariduskeskus osales Tallinnas kutsehariduse suurüritusel “Noor meister” kümne võistlejaga, kes esindasid kooli kuuel alal, samuti oli kool messil infoboksiga.

Aile Nõupuu tõi positiivsena välja, et kui tavaliselt ei ole kaugematel õpilastel olnud võimalust Tallinna tulla, siis seekord tõid bussid kõigist maakondadest organiseeritult õpilasi messile.

“Reedel oli meil tihe tööpäev,” ütles esimesel päeval messil osalenud Nõupuu.

8.–9. märtsil Eesti Näituste messikeskuses toimunud “Noor meister 2013” koondas kaheks päevaks Tallinna kogu kutsehariduse. Toimus kutseharidusmess, töötoad ja seminarid õpetajatele, kutsemeistrivõistlustel võtsid mõõtu pea 300 õppurit üle Eesti 21 erialal.

“Noor meister 2013” toimus eraldiseisva kutsehariduse suursündmusena esmakordselt. Varem on kutseharidusmess ja kutsemeisterlikkuse võistlused peetud “Teeviida” raames.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments