Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 73 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 37 varavastast kuritegu, neist vargusi 34 (3 eluruumidest, 7 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 15 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide omamise või tarbimise juhtum. Väärtegusid registreeriti 196.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 9 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. detsembril kella 19.30 ja 19.45 ajal rünnati Sindis Pärnu maanteel trepikojas 52-aastast naist.

Vargus
Ajavahemikul november 2012 kuni 31. detsember 2012 tungiti Pärnus Papiniidu tänaval sõiduautosse ja varastati tööriistu ning isiklikud dokumendid. Kahju on 658 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
Ajavahemikul 28. detsember kuni 2. jaanuar tungiti Pärnus Lina tänaval ettevõtte parklas sõiduautosse ning üritati sõiduautot käivitada. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
1. jaanuaril kella 23.55 ajal tungiti Järvakandis Tallinna maanteel kauplusesse ja varastati alkoholi ning tubakatooteid. Kahju on 107 eurot.

Saaremaa

Võltsitud maksevahendi kasutamine
29. detsembril avastati Kuressaares Tallinna tänaval pangakontoris võltsimistunnustega 100-eurose kupüüriga.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
Politseile anti teada, et 1. jaanuaril kella 3 paiku tungiti kesklinnas Narva maanteel kallale 22-aastasele mehele.

2. jaanuaril kella 1.30 ajal teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 21-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 24-aastane mees.

2. jaanuaril kella 13 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava maja trepikojas tungiti kallale 35-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 62-aastane mees.

2. jaanuaril kella 16.20 paiku teatati politseile, et Uus-Maleva tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele.

2. jaanuaril kella 22.40 ajal teatati politseile, et Liikuri tänava korteris tungiti kallale 20-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 35-aastane mees.

Vargused
2. jaanuaril avastati, et Järvevana teel on ehitusobjektilt varastatud lasernivelliirid, ketassaed, ketaslõikurid, akutrellid ja muud tööriistad. Kahju kokku 15950 eurot.

2. jaanuaril avastati, et Keemia tänava ehituselt on varastatud alumiiniumist tellingud. Kahju kokku umbes 1500 eurot.

2. jaanuaril varastati Läänemere tee korterist erinevaid väärisesemeid. Kahju kokku 4000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile teatati, et 1. jaanuaril kella 3 ajal tungiti Tabasalu aleviku kontoris kallale 38-aastasele naisele.

2. jaanuaril kella 9.20 ajal teatati politseile, et Kose valla korteris tungiti kallale 66-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 45-aastane mees.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 1. jaanuaril tekitas endine elukaaslane Palamuse alevikus naisele füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 1. jaanuaril peksid mitu isikut Tartus Küüni tänava kiirsöögikoha juures ühte meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Kahel isikul lõhuti prillid.

Ööl vastu 1. jaanuari toimetas politsei Tartus Mõisavahe tänava korterist kainenemisele agressiivse mehe, kes läks kallale pereliikmetele.

Vargused
Ajavahemikul 26.–31. detsember murti Luunja vallas Sääskülas sisse maamajja ja varastati vanametalli ning elektrimootoreid.

Ööl vastu 31. detsembrit varastati Tartus Anne tänava maja juures asuvas parklas pargitud sõidukilt Volvo S80 neli valuvelge koos rehvidega. Kahju on 1068 eurot.

Ööl vastu 1. jaanuari varastati Tartus Nisu tänava korterist iPhone 3G. Kahju on 200 eurot.

Ööl vastu 1. jaanuari varastati Tartus Raatuse tänava ööklubis mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 360 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
Öösel vastu 1. jaanuari varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast korterist mobiiltelefon ja sülearvuti. Kahju on 840 eurot.

2. jaanuaril kella 21.00 ajal varastati Narvas Tuleviku tänaval naisterahvalt mobiiltelefon. Kahju on 390 eurot.

Ajavahemikul 1.–2. jaanuar varastati Narvas Uusküla tänaval sõiduautost Audi A6 CD-makk ja teisi esemeid. Kahju on 570 eurot.

Omavoliline sissetung
2. jaanuaril kella 7.30 ajal tungiti Narvas Puškini tänaval sõiduautosse Volkswagen Passat. Kahju on 700 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments