0

Täna taasavatakse Tallinna bussijaama ootesaal

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna pärastlõunast on reisijatele taas avatud Tallinna bussijaama ootesaal, mida seni renoveeriti; ehitustööd bussijaama hoones ja selle ümbruses jätkuvad aga kuni detsembri lõpuni, kirjutab Tallinna Postimees.

Reisijad pääsevad ootesaali täna pärastlõunal pärast seda, kui on tehtud veel viimased koristustööd, teatas bussijaam. Avatud on ka klientide WC.

Praegu busside saabumisalal soojakutes asuvad piletikassad jäävad senisele kohale veel vähemalt nädalaks. Maja fassaaditööde tõttu pääseb esialgu ootesaali saabumisalal asuvast sissepääsust, peasissepääs avatakse paari nädala jooksul.

Lõplikult valmib täielikult renoveeritud bussijaam detsembri teises pooles.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz