Täna taasavatakse Tallinna bussijaama ootesaal

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna pärastlõunast on reisijatele taas avatud Tallinna bussijaama ootesaal, mida seni renoveeriti; ehitustööd bussijaama hoones ja selle ümbruses jätkuvad aga kuni detsembri lõpuni, kirjutab Tallinna Postimees.

Reisijad pääsevad ootesaali täna pärastlõunal pärast seda, kui on tehtud veel viimased koristustööd, teatas bussijaam. Avatud on ka klientide WC.

Praegu busside saabumisalal soojakutes asuvad piletikassad jäävad senisele kohale veel vähemalt nädalaks. Maja fassaaditööde tõttu pääseb esialgu ootesaali saabumisalal asuvast sissepääsust, peasissepääs avatakse paari nädala jooksul.

Lõplikult valmib täielikult renoveeritud bussijaam detsembri teises pooles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments