Keskerakonna elektriinfotelk: hinnatõus tuleb arvatust järsem

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna Haapsalu endise teenindusmaja ees seisva Keskerakonna elektriinfotelgi põhiülesanne on valmistada inimesed vaimselt ette järsuks elektrihinnatõusuks.

„Ühiskond areneb, elu muutub, see on paratamatu. Aga me peame reaalse pildi looma inimestele, mis tulemas on, et neid muutusteks ette valmistada,” ütles Keskerakonna Läänemaa piirkonna liige Kalle-Kusta Tõnisma.

Tõnisma sõnul on elektrituru avanemisest küll palju juttu olnud, aga sellest, kui palju elektriarve suuremaks läheb, mitte piisavalt. „Üks asi on elektri enda hinnatõus, see umbes 25 protsenti. Aga see on ainult osa elektriarvest. Tõenäoliselt on elektriarve tuleval aastal 54-60 protsenti senisest suurem,” ütles ta.

Keskerakonna infotelk on haapsalus kella kahest viieni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Mitte tavainimesi ei tuleks ette valmistada hinnatõusuks- need hakkavad rohkem kokku hoidma. Hoopis linnavalitsusel võiks mõistus koju tulla- kelle jaoks peavad põlema sajad suured laternad lossipargis, raudteetammil,promenaadil ja Fra Mare teel keset ööd ja keset nädalat ??