Samuel Reinaru langes staarisaate stuudiovoorus välja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: TV3
Foto: TV3

Täna TV3 saate “Eesti otsib superstaari” stuudiovoorus võistelnud läänlasel Samuel Reinarul ei õnnestunud lunastada otsepääsu finaali.

Kümne võistleja seas neljandana lavale astunud Reinaru esitas Elvis Presley loo “Jailhouse Rock”. Et noormees teenib aega Tallinna vahipataljonis, esines ta vormis. Reinaru esinemist kommenteerides rääkisidki kohtunikud peamiselt tema riietusest.

Mihkel Raua meelest on univormis laulmine kleepuv, tema arvates mängis Reinaru vormi populaarsuse peale. “Mulle oleks meeldinud, kui oleksid pannud tsiviilriided selga,” ütles Raud. Esitus jättis Rauale selle tõttu, et vorm käis talle närvidele, burleski mulje.

“Laul ja vorm – need kaks ei läinud kõige paremini kokku,” ütles Maarja-Liis Ilus. “Hindan seda, et olid vormis ja vaba,” lisas ta.

“Esitus oli tore,” ütles Mart Sander. “Kõik oli päris 10 lähedale.”

Samuel Reinaru ise ütles, et vormis esinemine oli produtsentide soov.

Televaatajate telefonihääletus viis otse finaali Janek Valgepea, Fredi Pärsi ja Carl-Philip Madise. Teistel on finaali pääsemiseks veel üks võimalus – uuel nädalal otsustavad kohtunikud, kes pääsevad lohutusvooru.

“Mulle väga meeldib laulda, see on naturaalne osa mu elust, rahustav,” põhjendas Samuel Reinaru enne hääletustulemuste selgumist, miks ta peaks pääsema finaali.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kert
11 aastat tagasi

Õiglane tulemus, laul polnud tõesti just hiilgav.