0

Noorte omaloominguõhtu külalised on Kemo Jürgens ja Silvia Urgas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mullusel viimasel omaloominguõhtul kohtus noortega Karel Rahu. Foto: Marika Matvei
Kevadisel viimasel omaloominguõhtul kohtus noortega Karel Rahu. Foto: Marika Matvei

Reedel on omaloominguhuvilised noored oodatud Haapsalu lasteraamatukokku enda loomingut jagama ja teiste oma kuulama-vaatama.

Korraldaja Marika Matvei ütles, et üle kuu toimuvate omaloominguõhtute eesmärk on väärtustada noorte loomingut ja anda neile võimalus seda teistega jagada. Omalooming võib tema sõnul väljenduda nii kirjanduse, kunsti, muusika, teatri kui ka millegi muu kaudu. “Iga väike asi on tähtis,” ütles Matvei.

Seekordsel kohtumisel jagavad oma kogemusi ja loomingut Kemo Jürgens ja Silvia Urgas, järgneb vabas vormis olemine.

Kemo Jürgens on Matvei sõnul mitme ala esindaja. “Oleks huvitav kuulda, mis on edukast muusikust saanud, mida ta praegu teeb – kuuldavasti tegeleb fotograafiaga ja plaanib avada helistuudiot,” ütles Matvei. “Reedel kuulemegi täpsemalt.”

Lääne Elus reporterina töötanud Silvia Urgas on noorte kirjandusajakirja Värske Rõhk autor, kirjutades Matvei sõnul väga huvitavaid asju.

Omaloominguõhtu algab reedel kell 17.30.

Õhtu omamoodi jätkuks algab kultuurikeskuse rõdusaalis kell 20 noorte loomingut väärtustav kontsert “Miskit toimub”, kus astuvad üles kollektiivid Kalossi Poltergeist (Haapsalu), Skimp (Pärnu) ja ansambli The Doors tribute-bänd “Texas Radio and The Big Beat” (Tallinn) eesotsas Taavi Petersoniga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz