Noorte omaloominguõhtul on külas näitleja Karin Rask

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reedel, 27. septembril lasteraamatukogus peetaval noorte omaloominguõhtul jagab kunagine haapsallane ja vabakutseline näitleja Karin Rask noortele teatrihuvilistele oma kogemusi.

Mõte kutsuda näitleja tuli noortelt endalt, kui eelmise õppeaasta viimasel omaloominguõhtul sai küsitud tagasisidet ja ettepanekuid uute esinejate ja teemade osas. Mitmel puhul sooviti kohtumisi näitleja või teatriinimestega ja edukate haapsallastega ning Karin Rask osutus kohe esimeseks valikuks.

Ülejäänud õhtu on noorte enda päralt. Ootame noortelt esitusi kirjanduse, kunsti, muusika, filmi, tantsu, teatri vms omaloomingu vormis. Selle sarjaga püüame haarata kaunitest kunstidest huvitatuid põhikooli- ja gümnaasiumiõpilasi üle Läänemaa. Soovime väärtustada ja esile tõsta noorte omaloomingut, sealjuures hinnanguid andmata.

Raamatukogu poolt korraldatavad noorte omaloominguõhtud toimuvad alates 2012. aasta jaanuarist üle kuu, jätkame traditsiooni sel õppeaastal.

Omaloominguõhtu algab kell 17.30.

Lisainfot leiab raamatukogu kodulehelt ja Facebookist.

Marika Matvei

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments