Haapsallane võitis tuntud pokkerimängijaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Koit Kann. Foto: Toomas Vaik
Koit Kann. Foto: Toomas Vaik

Laupäeval, 21. septembril Haapsalus peetud uue turniiripokkeri sarja Paf Live Grand Prix avaetapil tuli põnevas esikohaheitluses võitjaks siinne pokkerientusiast Koit Kann, kes suutis mängida üle Eesti esipokkeripaari Imre ja Kairit Leiboldi.

35-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniirist võttis osa 28 mängijat, kelle seas oli lisaks nimekale Leiboldite abielupaarile ka Eesti turniiripokkeri föderatsiooni president Marek Reinaas, värvikas pokkeripersoon Laur Sibold, 2010. aasta Euroopa pokkeriturnee naisteturniiri teine Ilona Tammel ning 2012. aasta turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste H.O.R.S.E. mänguformaadi hõbemedalist Aver Allmere.

Kolme parema selgumisel hoidis liidriohje küll Imre Leibold, kuid Kann suutis haarata initsiatiivi ning jätta live-turniiridel üle 350 000 euro teeninud pokkeristaari kolmandaks. Alustanud esikohaduelli selges eduseisus, vajas Kann Eesti läbi aegade edukaima naismängija Kairit Leiboldi alistamiseks umbes kümmet jaotust.

“Koit vääris võitu, sest näitas asjalikku ning südikat mängu,” kiitsid mõlemad Leiboldid oma vastast. Viimase kaheksa aasta jooksul paljudel maailma suurimatel pokkeriturniiridel osalenud pokkeripaari meespoole kinnitusel valitses Paf Live Grand Prix turniiril mõnus õhkkond ning ta kavatseb kindlasti koos abikaasaga ka tulevikus oma lemmiklinnas Haapsalus turniiripokkeris võistelda.

Tallinnas toimuv igakuine Paf Live on üks populaarsematest turniirisarjadest Eestis. Veel kuuluvad mänguportaali turniirivalikusse Paf Live Marine Cup Tallinki kruiisilaeval, eriturniir Paf Live 6-max Exclusive ning tasuta pubiturniirid Tartus, Pärnus, Rakveres ja Viljandis.

“Meid teeb uhkeks, et esimene Haapsalus toimunud Paf Live Grand Prix etapp meelitas lisaks kohalikule pokkerieliidile osalema ka mitmeid tituleeritud pokkeristaare,” rõõmustas Pafi juht Allar Levandi.

Koos Grand Prix kasiinoga läbi viidav turniirisari jätkub juba sel laupäeval Kuressaares, kus saab osaleda kuni 50 mängijat.

Casino Grand Prix turundusjuhi Ainar Tandre kinnitusel annab uue turniirisarja edukas algus lootust, et peatselt toimuvad Paf Live Grand Prix etapid ka Narvas, Jõhvis ja Rakveres. „Haapsalus jäi vaid kaks kohta täismajast puudu,“ tundis Tandre rahulolu.

Toomas Vaik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
10 aastat tagasi

I truly appreciate this post.Really thank you! Much obliged.