Haapsalu pokkerimeistriks krooniti Markku Koplimaa

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Markku+Koplimaa+-+Haapsalu+meister+2017

Markku Koplimaa. Foto: Tarmo Pikk

9. juunil toimusid Eesti vanima ööklubi Africa VIPsaalis selleaastased Haapsalu lahtised meistrivõistlused turniiripokkeris, mille võitis Eesti turniiripokkeri föderatsiooni (ETPF) poolt mullu parimaks mängijaks valitud Markku Koplimaa.

Betsafe'i korraldatud 50eurose osalustasuga No Limit Holdemi turniirist võttis osa 27 mängijat, sama palju kui mullu. Võistluse lõpetas esikohaduell Koplimaa ja tänavuste turniiripokkeri Eesti meistrivõistluste üldarvestuse edukaima mängija Marius Moreli vahel.

"Tegemist oli tõelise titaanide heitluse ja teineteist väärivate vastastega. Kuigi Marius on üks ühe vastu mängitavas pokkeris valitsev Eesti meister, jäi pealinlaste vahel peetud duellis ikkagi Markku peale," ütles turniiri juht Tarmo Waim Pikk.

Koplimaa võitis mullu pokkeriturniiridel üle 700 000 euro ja valiti aasta parimaks live- ning online-mängijaks. Koplimaa sõnul on suurturniiridel osalemine tema jaoks töö nagu iga teinegi, kuid väiksematel turniiridel käib ta pigem meelelahutuseks ja teiste mängijatega suhtlemiseks. Sellest hoolimata ei kao ka seal võidutahe kuskile.

Esikohaga kaasnes 485 euro suurune auhind.

Teise koha saavutanud Morel lahkus 300 ja kolmandaks tulnud Mart Kalju 200 euroga.

Mullu netipokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitnud haapsallasest hobimängija Tanel Evert oli viies, tiitlikaitsja Tarmo Tammel napilt finaallaust välja.

Aasta jooksul korraldab Betsafe üle kümne regionaalse tiitlivõistluse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
6 aastat tagasi

pokker olümpiale!!!