0

KSH programmi ja detailplaneeringu eskiisi tutvustuse avalik väljapanek

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hanila vallavalitsus teatab Läänemaal Hanila vallas Pivarootsi külas Uus–Meremäe ja Simo kinnistu detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (edaspidi KSH) programmi ning detailplaneeringu eskiisi tutvustuse avalikust väljapanekust.

Hanila vallavalitsuse 30.03.2012 korraldusega nr 68 algatati Pivarootsi külas Uus–Meremäe ja Simo kinnistu detailplaneeringu koostamine ja KSH.

Planeeringuala hõlmab Uus–Meremäe kinnistut (registriosa nr 1167032, katastritunnus 19502: 001:0800) ja Simo kinnistut (registriosa nr 490632, katastritunnus 19502:001:0420).

Detailplaneeringu eesmärk on muuta maatulundusmaa sihtotstarve osaliselt äri– ja elamumaaks. Planeeritavad uusehitised on: Simo kinnistule suvila asemele külalistemaja–konverentsikeskus; Uus–Meremäe maaüksusele teenindava personali eluhoone koos kõrvalhoonega; 24 m kõrgune linnuvaatlustulekahjuseire torn, lammaste varjualused, 2 tk; 2 paadikuuri; külaplats ühisürituste korraldamiseks, 2 meremärki ja muul faarvaatri kaitseks.
Detailplaneeringu elluviimisega ei kaasne piiriülest keskkonnamõju.

Detailplaneeringu algataja ja koostamise korraldaja on Hanila vallavalitsus (Keskuse tee 3, 90102 Kõmsi küla, Hanila valdLääne maakond, tel 477 2243, epost vv@hanila.ee), kehtestaja on Hanila Vallavolikogu, detailplaneeringu koostaja on OÜ ConArte, Tartu mnt 84a, Tallinn). KSH koostaja on OÜ Corson, Akadeemia tee 21d–201, 12881 Tallinn, e–post corson@corson.ee.

KSH programmiga, detailplaneeringu eskiisiga ja lähtedokumentidega saab tutvuda 20. sept kuni 4. okt Hanila vallavalitsuses selle lahtioleku aegadel. Kontaktisik Maie Vokk, tel 477 2243, e–post vv@hanila.ee. KSH programmiga saab tutvuda ka Hanila valla koduleheküljel. KSH programmi kohta ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi saab esitada kirjalikult Hanila vallavalitsusele kuni 4. oktoobrini.

KSH programmi ja detailplaneeringu eskiisi tutvustav avalik arutelu on 5. oktoobril algusega kl 11 Uus–Meremäe kinnistu külalistemajas (90102 Pivarootsi küla, Hanila vald, Läänemaa).

Maie Vokk,
Hanila VV maanõunik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz