0

Tugev tuul nurjas Pärnu sügisregati avapäeva

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna avatud Pärnu sügisregati sõidud tuli tugeva tuule tõttu ära jätta, teatas Ott Kallas jahtklubide liidust.

Esimesed võistlussõitude stardid pidid toimuma pärastlõunal, kuid korraldustoimkond otsustas, et pagidega kiiruseni 15 m/s ulatuva ja prognooside järgi veelgi tugevneva tuule oludes ei ole piisavalt ohutu noori merele saata.

Pärnus on võistlemas paadiklassid Optimist, Laser 4.7, Laser Radial ja RS Feva ning pühapäeva õhtuks selguvad neis EJL Olümpiapurjetamise Eesti karikasarja võitjad. Osalemas on kokku üle 130 sportlase, sealhulgas Haapsalu purjetajad.

Homme on võistlussõidud Pärnu lahel plaanitud algusega kell 12 ning pühapäeval kell 11.

Regati korraldab Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz