Kardisõitjad tegid Hiiumaal korraliku võistluse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Robin Särg. Foto Toomas Vabamäe
Robin Särg. Foto Toomas Vabamäe

Läinud nädalavahetusel sõitsid Läänemaa kardisportlased Kairo Kivi ja Robin Särg Eesti meistrivõistluste kolmandal ja neljandal etapil Hiiumaal Käina kardirajal.

Eesti sportlastele pakkusid konkurentsi võistlejad Lätist, Leedust, Valgevenest ja Venemaalt.

Reedel sõidetud kolmandal etapil sõitis ennast Rotax Junior tublile viiendale kohale Kairo Kivi. Sama tulemust kordas ta ka laupäevasel sõidul.

Väiksemas Micro klassis saavutas Robin Särg peale pingelist ja tasavägist võitlust meie lõunanaabriga reedel kolmanda koha.

Teise võistluspäeva muutlikud ilmaolud tegid õigete seadete leidmise keeruliseks, kuid õiged otsused eelstardi alas ja õige rehvivalik finaalsõiduks tõstsid meie noorima võidusõitja kiiresti võistlejate rivi etteotsa, kuid äpardused ringiga mahajääjast möödumisel kukutasid Robini kolmandaks.

Pärast finaalsõitu tuvastas tehniline kontroll esimeseks tulnud võistleja mootoril reeglitele mittevastava detaili, sõitja diskvalifitseeriti ja selle tulemusel tõusid kõik võistlejad koha võrra ettepoole.

Peale nelja Eesti meistrivõistluste etappi on Robin Särg esimesel ja Kairo Kivi kolmandal kohal.

Järgmine Eesti meistrivõistluste etapp sõidetakse 3.-4. augustil Lätis Kandava kardirajal.

Reimo Särg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments