Naksitrallid ootavad täna Padise ja Kirimäe huvilisi tasuta teatrisse

Kylaline

info@le.ee

Naksitrallid jõuavad tänavu läbi käia 65 kohta Eestimaal

Täna keskpäeval etendub Padisel kogupereetendus “Naksitrallid”, Taebla vallas Kirimäe külaplatsil näeb naksitralle täna õhtul kell viis.

Läänemaal jõuavad Muhv, Sammalhabe ja Kingpool veel Pivarootsisse (28. juulil kell 19), Riisipere kultuurimajja (29. juulil kell 17) ja Vormsi saarele (10. augustil kell 20).

Naksitrallid tuuakse lavale Ettevõtlike Noorte Koja ja Nukuteatri koostöös. Lisaks oma tavapärastele seiklustele õpetavad armastatud tegelased seekord teatrikülalistele, kuidas hoida keskkonda ja tegeleda jäätmekäitlusega.

Naksitrallide metsakool on loodushoidlik suveteater tervele perele, mida etendatakse 65 korral tasuta üle Eesti, üritust toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Ettevõtlike Noorte Koja kommunikatsioonijuhi Endre Tisleri sõnul toimub suurem osa etendustest vabas õhus, sest nii jõuab lavale ka Muhvi punane auto.

Autor: Eno Raud
Dramatiseerija: Ingel Undusk
Lavastajad: Katariina Tamm ja Sandra Lange
Kunstnik: Kaspar Jancis
Mängivad: Sandra Lange, Kaisa Selde, Andres Roosileht ja Tarmo Männard

Osades:
Muhv – Tarmo Männard
Sammalhabe – Andres Roosileht
Kingpool – Sandra Lange
Autoparandaja – Kaisa Selde või Kadri Kalda

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments