0

Haapsalu rannavolle aina populaarsem

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu Beach 2011 meistrid Urmo Kallakas ja Urmas Lääne. Foto: Neveli Niit
Haapsalu Beach 2011 meistrid Urmo Kallakas ja Urmas Lääne. Foto: Neveli Niit

Rannavollesarja Haapsalu Beach raames on meestele, naistele ja noortele Paralepa rannas toimunud 4 etappi ja segapaaridele 2 etappi.

Mängud on peetud enamasti vihma, külma ja tuulega,  mõnikord lausa veega kaetud väljakul. Ainult kahel korral on olnud talutav ilm. Taolised tingimused aga pole sportlasi eemale peletanud.

Juba 16. korda toimuv võistlus on toonud kohale kõigi aegade suurima osalejate hulga. Juba on kohapunkte kogunud 69 võrkpallurit. Senine rekord oli eelmisest aastast 57 punktikogujaga. Võistlus on niivõrd populaarne, et näiteks Prantsuse majandusõppejõud Gerard Marty sõitis kuuks ajaks Eestisse, et osaleda Haapsalu rannavollesarja võimalikult rohkematel etappidel.

Meestest on punkte saanud juba 51 osalejat, kolm liidrit on Tarmo Aasa (54 p), Martin Loorits (52 p), Margus Krips (50 p), Argo Orumaa (46 p), Risto Aasa (42 p) ja Hendrik Siht (40 p). Kaks vooru on jäänud ja seis väga põnev.

Naiste arvestuses aga kindlale liidrikohale asunud Aive Aljaste ja Kaire Kuura 72 punktiga. Neil on esialgu oluline edumaa Kätlin Källe ja Triin Looritsa (52 p) ees.

Segapaaride võistluses on seis eriti intrigeeriv ja  kõik 16 osalejat on kogutud punktisummaga veel esikohakonkurentsis. Juhivad Henri Erik ja Kaidi Talts ning Karel Pais ja Kristiina Tõkke 21 punktiga.

Kuni 18-aastaste ńoormeeste liider on ettearvatult nõvalane Argo Orumaa maksimaalse võimaliku 84 punktiga. Järgnevad Hendrik Siht (76 p), Janar Kuld (69 p) ja Ergo Orumaa (56 p). Punkte on kogunud juba 18 noormeest.

Samavanuste neidude eesotsas on Liisa Raie 63 punktiga, kokku on punkte 4 neiul.

Kuni 16-aastaste noormeeste liider on Kristjan Tiitsma 42 punktiga. Liisa Raie on on ka nooremat arvestuses liider 63 punktiga.

Järgmine etapp toimub pühapäeval, 5. augustil kell 12 Paralepa rannas, segapaaridel on järgmine ja ühtlasi viimane etapp 11. augustil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz