Kaia Kanepi peab Londoni olümpialt kõrvale jääma

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi jaanuaris pärast Brisbane'i turniiri võidukarikaga. Foto: Facebook
Kaia Kanepi jaanuaris pärast Brisbane'i turniiri võidukarikaga. Foto: Facebook

Tennisist Kaia Kanepi kodulehelt saab lugeda, et eile pärast jalgadele tehtud ultraheliuuringut võeti vastu otsus Londoni olümpiamängudel mitte osaleda. Kanepi kandade paranemine ei ole kulgenud soovitud kiirusega ning ta ei saa veel täie koormusega treeninguid alustada.

Kaia raviarsti dr Madis Rahu hinnangul võib hetkel koormuse lisamine kaasa tuua kokkuvõttes veelgi pikema võistluspausi.

Kaia oma sõnadega: „Täiesti kahju on, et ei saa seekord olümpiale minna. Ma ei teagi, kas mul enam see võimalus avaneb. Hetkel ma tahaksin ainult seda, et mu jalad oleksid terved ja saaksin ilma valuta tennist mängida.“

Kaia kandade tundlikkus sai alguse kevadel Estorili turniiril.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments