0

Poolsada Läänemaa noormeest alustab teenistust

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Järgmisel nädalal oodatakse kaitseressursside ameti kutsel ajateenistusse 54 Läänemaa kutsealust, teatas kaitseressursside ameti pressiesindaja Marke Teppor.

Läänemaa kutsealused asuvad peamiselt teenistusse vahipataljonis. Üksikud kutsealused hakkavad teenima ka 1. jalaväebrigaadi tagalapataljonis, KV logistikakeskuse logistikapataljonis, mereväebaasis, staabi- ja sidepataljonis ja suurtükiväepataljonis.

Üle Eesti kutsutakse juuli teisel nädalal ajateenistusse üle 1600 kutsealuse.

Ajateenistuskohustuse täitmisele kutsutakse kolm korda aastas: jaanuaris, juulis eelkutsega ning oktoobris põhikutsega. Ajateenistusse kutsumine on plaaniline tegevus, mis toimub kaitseministri poolt antud ülesandes ette antud mahus.

Pärast ajateenistust jätkub riigikaitsekohustuse täitmine reservväelasena oma üksuse koosseisus, Kaitseliidus või elukutselise kaitseväelasena.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz