Politsei soovitab: Reisile ja telkima minnes pööra tähelepanu oma vara turvalisusele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Möödunud nädalal jäid pahaaimamatult Pärnu rannas telkinud noored ilma mobiiltelefonidest, i-Podist ja dokumentidest. Kahjusumma ulatus poole tuhande euroni.

Politsei paneb inimestele südamele, et kui olete plaaninud telgis või sõiduautos ööbida, veenduge, et see oleks turvaline. Ärge koormake end liigsega ja vältige hinnaliste asjade nähtaval kohal hoidmist. Veel parem, kui väga väärtuslikke esemeid reisile kaasa ei võetaks. Isiklikest dokumentidest piisab Eestis reisimisel ja juhtimisõiguse tõendamiseks ka ID-kaardist.

Kindlasti tutvuda telkimisvõimalustega, sest telkimine ei ole lubatud igal pool. Politsei soovitab planeeritava ööbimispaiga otsimisel tutvuda kohaliku omavalitsuse kehtestatud piirangutega telkimisele — nii ei satu te ebameeldivasse olukorda, mille tagajärg võib olla karistus avaliku korra rikkumise eest. Info telkimisvõimaluste ja -tingimuste kohta on kohalike omavalitsuste kodulehel.

Kristi Kais,
politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments