0

Haapsalu loomekeskus näitab kotkaid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 14. juunil kell 17.30 avatakse Haapsalu loomekeskuse Jaani galeriis (Jaani 2, apteegi poolt 2. korrus) rändfotonäitus “Ülemlinnud. Pildilugusid meri- ja kalakotkast”.

Läänemaa on paik, kus oskajad silmad võivad trehvata merikotkast iga päev, kuid enamasti kaugelt. Nüüd on võimalus näha inimsilmale erilisi hetki meri- ja kalakotkaste igapäevaelust läbi parimate Eesti ja Läti loodusfotograafide pildilugude.

Kotkafotode rändnäitus on osa Eesti ornitoloogiaühingu ja Läti Looduse Fondi ühistegevusest “Kotkad riigipiire ei tunnista”, mida toetab Euroopa regionaalarengu fondi ESTLAT-programm. Näitus rändab kahe aasta jooksul ringi paralleelselt nii Eestis kui ka Lätis.

Eestikeelne fotonäitus on rännanud TÜ raamatukogus, Vanemuise kontserdimajas, Põlva kultuurikeskuses, Tartu Treffneri gümnaasiumis ja RMK Elistvere loomapargis-looduskeskuses.

Kotkaid saab loomekeskuses vaadata 15. juulini.

Rändnäitusest näeb ülevaadet siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz