Haapsalu saab reedel kaks elektriautot

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linn allkirjastas täna lepingu, millega sotsiaalministeerium annab linnale kaks Mitsubishi elektriautot.

Autosid hakkavad kasutama Läänemaa Haigla sotsiaaltöötaja ja Haapsalu sotsiaalmaja sotsiaaltöötaja.

Sõidukid antakse üle 15. juunil kell 11 raudteejaama juures, neid lähevad vastu võtma abilinnapea Andreas Rahuvarm ja linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Eve Lemmsalu. Viimane ütles, et mingeid mingeid suuri kartusi tal seoses elektriautoga pole. “Linnas on vahemaad lühikesed. Usun, et saame hakkama,” oli Lemmsalu optimistlik.

Elektriautod sotsiaaltöötajatele sai Eesti riik vastutasuks saastekvootide müügist Jaapanile. Üle Eesti jagatakse sotsiaaltöötajatele umbes tuhat autot ja kõik peaksid kasutajateni jõudma juuni lõpuks.

Läänemaal on elektriautod üle antud Nõva, Kullamaa, Risti, Vormsi, Hanila ja Noarootsi vallale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments