Marge Iilane: Ootan Haapsalu tänavaile rohkem kübaraid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Marge Iilane. Foto: Arvo Tarmula
Marge Iilane. Foto: Arvo Tarmula

Veinipäevade avaõhtul Centrali galeriis oma loomingut näidanud kübaradisainer Marge Iilane loodab, et peagi saab siinses tänavapildis rohkem kübaraid näha.

“Mul on Haapsalus toredaid kliente tekkinud – nad peavad siin kuskil promeneerima,” ütles Pärnus tegutsev kunstnik.

“Täna just üks uhke proua tellis minult kübara – küllap varsti märkate,” avaldas Iilane, kelle looming on viimastel aastatel ehtinud naiste päid näiteks Briti kuninganna vastuvõtul ja Monaco printsi pulmatseremoonial.

Kunstnik ütles, Eesti prouad millegipärast ei julge kübaraid kanda, kuid Haapsalu on kui loodud kaunite peakatete näitamiseks. “Siin on imekaunid tänavad, galeriid ja kohvikud,” kiitis ta. “Palju kübaraid Haapsalu tänavapilti!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments