Kanepi mängib täna Wozniackiga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna õhtupoole on planeeritud Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste naiste üksikmängu kolmanda ringi kohtumine Kaia Kanepi ja Caroline Wozniacki vahel.

Kohtumine peetakse ühel peaväljakutest, Suzanne Lenglen väljakul neljanda mänguna. Esimene mäng sel väljakul algab kell 12 Eesti aja järgi.

Caroline Wozniacki on maailma edetabelis praegu 9. kohal, Kanepi 23. kohal. Wozniacki oli veel hiljuti maailma esinumber. Omavahel on nad mänginud neli korda ja ühe mängu on võitnud Kanepi.

“Wozniackiga mängust arvan, et kui mängin hästi ja kannatlikult, siis tuleb hea mäng. Olen temaga korduvalt mänginud, midagi üllatavat minu jaoks tema mängus arvan, et olema ei saa,” ütles Haapsalu tennisist oma koduleheküljel.

Kaia Kanepi käis mänguväljakul ka eile, kui võitis paarismängus koos Shuai Zhangiga Prantsusmaa paari Stephanie Foretz Gacon – Kristina Mladenovic 6:4 6:3.

Esimeses ringis olid nad saanud üllatusvõidu esimese asetusega paari Liezel Huber – Lisa Raymond üle 6:3, 7:5.

Kolmandas ringis kohtuvad nad Austraaliat esindava paariga Jarmila Gajdosova – Anastasia Rodionova.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Kaia,oled väga tubli! Ka siis,kui oled kaotanud. Edu !! Maakeeli- tennises sama kui Salumäe või Veerpalu- peale teid tuleb tükk tühja maad. Ja ka Veerpalu ristilöömine on enneaegne. Kunagi taheti mul load ära võtta,sest puhusin 0,4. Andsin verd ja jäin kaineks.Sest enne puhumist olin söönud torti,kus oli kasutatud rummi…..natuke.