Kooliolümpia tule Haapsalu staadionil süütab Erki Nool

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kutsehariduskeskuse korraldatava kooliolümpia avatseremoonial Haapsalu staadionil 31. mail süütab tule, annab kilbiga teatejooksu stardi ja autasustab jooksu võitjaid olümpiavõitja Erki Nool.

Kutsehariduskeskuse arendusdirektor Aile Nõupuu ütles, et olümpiamängude idee autor ja korraldaja on kooli kehalise kasvatuse õpetaja Aigi Pardel. Mängudel osalevad kutsehariduskeskus ja Wiedemanni gümnaasium. “Kutse said ka Taebla ja Haapsalu gümnaasium, mõlemad põhjendasid äraütlemist ajapuudusega,” ütles Nõupuu.

Antiikstiilis spordipeo paraad, kus värvilistes toogades osavõtjate ees marsib staadionile Erki Nool, algab kell 9.

Mängude kava on nähtav siin.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments