Tantsu- ja laulutähed osalevad Kullamaal heategevuskontserdil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Getter Jaani. Foto: Facebook
Getter Jaani. Foto: Facebook

Täna, 20. aprilli õhtul annavad Kullamaal kooliõpilased ja täiskasvanud heategevuskontserdi, žüriis on päris staarisaadetest tuntud tähed.

„Ürituse nimetus on „Tantsud ja laulud tähtedega”,” tutvustas Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Roost. “Tähtedeks on meie kooli õpilased, kes tantsivad täiskasvanutega, kes neid õpetasid. Žüriis on näiteks Märt Agu, Ott-Sander Palm ja Getter Jaani.”

Üritus on heategevuslik, raha kogutakse 7.–9. klasside rahvatantsurühmale linase kanga ostmiseks, et sellest neile riided valmistada.

„Piletid on kohe-kohe otsas,” ütles Riina Roost keskpäeval. „Aga ega me ukse pealt tagasi ei saada. Mõne inimese suudame ikka veel sisse mahutada.”

Pileti hind oli 2 eurot.

Kontserdil osaleb seitse paari lauljaid ja kuus paari tantsijaid. Igal paaril on oma purk, kuhu publik saab toetuse näitamiseks raha panna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments