0

Õhtuleht: endine pealinnaametnik võib varjata suvilat Läänemaal

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Õhtuleht kirjutab korruptsioonis süüdi mõistetud endisest Tallinna linnaametnikust Mati Songisepast, kes Haapsalu lähedal mereäärses majakeses suveks valmistub.

Prokuratuurist väitel polnud Songisepal märkimisväärset vara ja isegi kodumaja Nõmmel ei kuulu enam talle. Õhtuleht küsib, kas Songisepa raske majandusliku olukorra hindamisel arvestati ka mereäärse suvilaga Haapsalu külje all Pusku viigi ääres.

Lähemalt saab lugeda siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz