Politsei tabas Läänemaa koolist 12 narkootikumi tarbinut

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Fotol on Ida prefektuuri politseikoer. Foto: PPA
Fotol on Ida prefektuuri politseikoer. Foto: PPA

Esmaspäeval ja teisipäeval kontrollis Haapsalu politseijaoskond ühes Läänemaa haridusasutuses narkootiliste ja psühhotroopsete ainete võimalikku tarvitamist ja omamist.

Kontrolli käigus märgistasid välja õpetatud koerad 23 noort, kellel võis olla kokkupuude või kes olid tarvitanud narkootilisi aineid. Hiljem ilmnesid tarvitamise tunnused 12 noorel, kellest üks oli alaealine, teatas politsei pressiesindaja Kristi Kais.

Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldma on selliseid tulemusi nähes sõnatu. „Muretsema paneb asjaolu, et selline suur hulk tarvitamistunnustega noori tabati ühest haridusasutusest. Eelmisel aastal tabati aasta jooksul Läänemaal kokku üldse 34 tarvitajat,“ võrdles Kaldma.

„Selge on see, et ainuüksi politsei oma kontrollidega olukorda muuta ei saa. Siin tuleb kõikidel koostööpartneritel pead kokku panna ja leida lahendus noorte uimastitarbimise probleemile,“ sõnas politseijuht.

10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peeter
10 aastat tagasi

Huvitav, nimesi ei nimetata!!!! Kui Kalle leiutab jalgratta, siis õeldakse, et Kalle leiutas, aga kui Kalle varastab jalgratta, siis andmekaitse ei luba nime õelda!!

pisike tegelinski, aka süljeprits
10 aastat tagasi

sisu tühi, suhelda tahab, valmistub siis samasugustega. arvavab, et pull tuleb. aga ei, hoopis diiler tuleb ja korjab “koore”. Vana jutt: tagajärgi ei ole vaja otsida, paristaja tuleb TEIL, politseil kinni püüda. Küll jorsid suhtlevad ja tuleb ka suhtlemisse sisu.

Arvamus
10 aastat tagasi

Haapsalu kutsekeskkool on teada tuntud narkomaanide pesa. Naljakas et politsei avastas selle alles nüüd. Minu arust on sealses ühikas koguaeg olnud üks suur joomine ja narkootikumide tarbimine.

kalle
10 aastat tagasi

politsei võiks täpsustada, et milliste narkootikumidega tegu oli.
siis teaks vanemad ette vaadata ja märke näha.

to:kalle
10 aastat tagasi
Reply to  kalle

enamus kanep mõned ka amfetamiin

taunikari
10 aastat tagasi

jätke lapsed rahule, mendid raisk!

K.Silde
10 aastat tagasi

Süütan uue kanepipläru ja naeran selle kõige peale…..

Ainus võimalus
10 aastat tagasi

legaliseerida!

Just nimelt!
10 aastat tagasi

Ja nii ongi!

viisakas liikleja
10 aastat tagasi

Haapsalus peaks rohkem rõhku panema linnas jalutavatele inimestele ja vaatama millised need välja näevad mitte iga päev istuda uksetehase ristmikul ja õhtuti iga 5min vahetada asukohta kus saaks autojuhtidele ära teha kes pidurdab liiga hilja linna sissesõidul või kes ei näita ringteel suunda.Ühesõnaga näevad ainult vahtralehtedega juhte,kes teeb kogemata mingi apsu,aga seda et vaadata kui paljud alaealised africas või pubis joomas käivad ei ole:S Pettunud!