Politsei tabas kahe tunniga kuus roolijoodikut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna hommikul tabas politsei kahe tunni jooksul Läänemaal kuus roolijoodikut.

„Kõik puhuvad” politseioperatsiooni käigus kontrollisid Haapsalu politseijaoskonna politseinikud täna hommikul kl 7-9 Ääsmäe-Rohuküla maanteel sõidukijuhtide kainust.

Läänemaa politseijuhi Margus Kaldma sõnul kontrolliti 385 juhti, kellest kuus oli ületanud alkoholi piirmäära. Üks vahelejääjatest oli veoautoroolis. Kõigi kuue juhi suhtes alustati väärteomenetlus.

„Nii väikese aja jooksul sellise hulga alkoholi piirmäära ületanud juhtide arv liikluses paneb tõsiselt mõtlema meie inimeste terves suhtumises enda ja teiste eludesse,” ütles Kaldma.

Täna hommikuks oli Eesti teedel liikluses hukkunud 33 inimest, kellest kolm saanud surma joobes juhi süül. Päeva jooksul lisandus kurba statistikasse veel kaks hukkunut. Läinud aasta samaks ajaks oli hukkunuid 23.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Kurb lugu muidugi. Aga kui politseisse tuleks tööle mehed,kes ka eravärvides autodega julgeks patrullida,oleks saak hoopis suurem.Aga ega politseinikud muidugi tolad ka pole- püüad paari kuuga enamiku rikkujatest kinni ja tuleb tööpuudus ning KOONDAMINE.