Lääne Elu paberleht 3. aprillil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

 

* Aprillis tuleb Haapsalu linnavalitsus volikokku ettepanekuga moodustada komisjon, kes asub kultuuriministeeriumiga läbi rääkima muuseumide sihtasutuse moodustamise üle.

* Esmaspäeval oli rahvaloendajate viimane tööpäev, Hiiu-, Saare- ja Läänemaa rahvaloendajad andsid tagasi oma töövahendid ja kogunesid ühisele pidulikule koosviibimisele. Läänemaal on loendajailt laekunud 24 718 isikuankeeti, mis teeb meid Hiiumaa järel Eesti väikseimaks maakonnaks.

* Loodava riigigümnaasiumi direktori konkurss kuulutatakse ilmselt välja aprilli teises pooles ja Wiedemanni gümnaasium saab oma majas tegutseda 1. juunini.

* Läänemaa omavalitsusliidust välja astunud Vormsi vald jääb infosulgu, kuid saab edasi kasutada ühist ehitusinspektorit. Omavalitsusliit otsustas nõuda Vormsilt edaspidi 1,2 korda suuremat ühisettevõtmiste tasu.

* Neli päeva kestnud väikelinnade loominguliste noorte kokkusaamine LONKS lõppes pühapäeval õpitubades valminud lavastusega “Lendamise lood”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments