Hans Alveri preemia sai Suur-Lossi 4 korteriühistu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Suur-Lossi 4. Foto: Arvo Tarmula
Suur-Lossi 4. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus tunnustab tänavu 23. korda välja antava Hans Alveri nimelise preemiaga korteriühistut Suur-Lossi 4. Korteriühistu vahetas eelmisel aastal maja inetu eterniidist katusekatte katusekivi vastu, korrastas hoone fassaadi ja maja otsaga külgneva põiktänava lõigu. Ka tõstis linnavalitsus esile korteriühistu hästi hoitud õueala.

Haapsalu legendaarse linnapea Hans Alveri nimelise preemiaga autasustatakse linnakodanikke või organisatsioone, kes on aasta jooksul kaasa aidanud Haapsalu kaunimaks muutmisele.

Preemia antakse Hans Alveri 125. sünniaastapäeval, 11. aprillil Läänemaa muusemis. Samas antakse üle ka auhinnad eelmise aasta parima ehitise omanikule Siim Saareväljale (pereelamu Vee tn 13) ja Westmeri jahisadama rekonstrueerimise eest omanikule OÜ-le Morobell.
Samuti tunnustab linnavalitsus hästi värvitud majade omanikke, kes osalesid konkursil “Värviline Haapsalu 2011”.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments