Käsitöökirbukas ootab müüjaid ja ostjaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

13. aprillil korraldab Haapsalu kutsehariduskeskus koostöös Läänemaa Käsitööliste Ühendusega kooli ruumides käsitöökirbuka, kuhu on oodatud käsitöökaupu ostma, müüma ja vahetama kõik käsitööhuvilised.

Paljudel on kodus kappides seisma jäänud käsitööesemeid, -materjale ja -vahendeid – kas siis kangaid-lõngu, sukavardaid, kaltsuvaiba materjale, tekstiilivärve või hoopis käsitööalaseid ajakirju ja raamatuid. Kõik kaubad, mida võib kasutada uute käsitööesemete loomisel, ongi oodatud käsitöökirbukale.
See, mis sulle võib tunduda tarbetu või mittevajalik, võib pakkuda rõõmu osavale käsitöömeistrile. Ka kapisahtlisse ununenud pitslinikud võivad olla loovale hingele inspiratsiooniallikaks pitskleidi või voodikatte valmistamisel.

Tule ja osale kutsehariduskeskuse käsitöökirbukal!

Müüjale on lauamaks 2 eurot. Täpsem info ja registreerimine (hiljemalt 10. aprilliks): Marju Heldema, 5615 8119 või marju.heldema@hkhk.edu.ee.

Aile Nõupuu,
HKHK arendusdirektor

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments