Kanepi võitis Schiavonet ja jõudis finaali

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Brisbane’i tenniseturniiri poolfinaalis sai Kaia Kanepi suurepärase mänguga jagu turniiri kolmanda asetusega mängijast Francesca Schiavonest.

Esimese seti võitis Kaia 6 : 3, teise lausa 6 : 0. Kogu mäng kestis vaid 55 minutit.

Pärast mängu tõdes reporter väljakul, et Kaia Kanepi mängib oma parimat tennist ja uuris läänlaselt, mis on hea vormi saladus. “Minu mäng on muutunud stabiilsemaks,” selgitas Kanepi.

Kaia läheb nüüd finaalis kokku Daniela Hantuchovaga, kes sai loobumisvõidu Kim Clijstersilt. Homse mängu kohta ei tahtnud ta ennustusi teha, kuigi kihlveokontorites peetakse favoriidiks teda. Finaal algab Eesti aja järgi 11.00.

Tänase poolfinaaliga samal ajal pidanuks Kaia mängima Sydney tenniseturniiri kvalifikatsiooniturniiri mängu. Kuna sinna ta mängima ei jõua, jääb Kaia jaoks ära ka tulevaks nädalaks planeeritud Sydney turniir.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Fänn
12 aastat tagasi

Tubli,Kaia!
Jätka samas vaimus!Hoian pöialt!

JORDAN.
12 aastat tagasi

Kui Kaia enne Moskva (Moskvas ta võitis) turniiri kaotas Fransesca´le 6-7;0-6, siis tänase 6-3;6-0 maksis ta ilusasti “võla” ära. Ja üldskoor on veel, rõhutan veel, Fransesca kasuks 4.3.Ka Kvitova tõus maailma teiseks reketiks sai alguse möödunud aastal Austraaliast!!! Oleks tore, kui see õnnestuks ka Kaia´l!!!