Kanepi alistas Petkovici

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi võitis Austraalias Brisbane’i WTA tenniseturniiril neljapäeva hommikul maailma 10. mängijat Andrea Petkovici 6 : 1, 7 : 6 (7) ja jõudis poolfinaali.

Kanepi võitis esimese seti kindlalt ja juhtis ka teises 4 : 2, kuid siis võttis Saksamaa noor mängija end kokku ja jõudis viigini.

Kiires lõppmängus oli Kanepil mitu matšpalli, lõpuks võitis ta selle 9 : 7. Mäng kestis 1 tund ja 40 minutit. Petkovicil oli turniiril teine asetus.

“Ma ei jäänud oma tänase esitusega rahule. Kui vastane alustab väga hästi, paneb ta su kõva pinge alla, ma surusin natuke liiga palju ja tegin rohkem vigu,” kommenteeris mängu Petkovic. “Aga ta mängis täna tõesti väga hästi ja ma pean ütlema, et kui ta niiviisi jätkab, saab temast tõeline tegija.”

Kanepi poolfinaalivastane on turniiril 3. asetusega Francesca Schiavone, kes sai veerandfinaalis 5 : 7, 7 : 6 (7 : 2), 6 : 3 jagu Jelena Jankovicist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
12 aastat tagasi

Kaia on väga tubli! Olen kindel,et ta jõuab vähemalt esikümne hulka. Ja seda kordades väiksema rahalise toetuse juures. Ta on lihtsalt ise väga palju vaeva näinud. Meie sponsoritel peaks tõesti piinlik olema…

JORDAN.
12 aastat tagasi

Kaia´lt järjekordne superesitus. Ei ole küll statistikat pidanud, kuid maailma esikümne vastu (12 ässa, 3 topeltviga ja esimene serv 61%) on see kindlasti parim esitus. Äsja lõppenud matśis Federer-Seppi, oli Federer´i näitajad 12 ässa 2 topeltviga ja esimene serv 69%. Need näitajad räägivad iseenda eest. Usun, et nüüd läheb asi ülesmäge ja ka aastalõpu turniir ei ole mägede taga!!!