Kullamaa tegi Ristile ja Martnale ühinemisettepaneku

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kullamaa vallavolikogu otsustas teha Risti vallale ja Martna vallale ettepaneku haldusterritoriaalse korralduse muutmiseks.

Reedesel istungil otsustas Kullamaa vallavolikogu ühehäälselt ühinemisettepaneku eelnõu vastu võtta. Ettepaneku kohaselt moodustaksid Kullamaa vald (senistes piirides), Risti vald (senistes piirides) ja Martna vald (senistes piirides) uue haldusüksuse.

“Ühinemisettepaneku aluseks on valitsuse 5. novemri 2004. aasta määrus nr. 313 „Kohaliku omavalitsuse üksuste loetelu ühinemispiirkondade kaupa“, milles on ühe piirkonnana märgitud Kullamaa vald, Martna vald, Risti vald.

Ühinenud omavalitsuse suuruseks oleks arvestuste kohaselt 661 ruutkilomeetrit ja rahvaarvuks ca 3050 inimest,” seisab Kullamaa vallasekretäri Kersti Lipu vahendatud pressiteates.

Samal istungil kehtestas volikogu veel Kullamaa järv-puhkeala detailplaneeringu, kinnitas maamaksumäärad 2012. aastaks, võttis vastu 2011.a. II lisaeelarve ja 2012. a eelarve, milles põhitegevuse tulu on 1 004 523 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maali
12 aastat tagasi

Ei taha selliseid ametnikke kui on Kullamaal.Ülbed ja ennasttäis.

küsija
12 aastat tagasi
Reply to  maali

huvitav,kes küll siis…

tark tegu
12 aastat tagasi

olete asjalikud volinikud endile valinud