Rannarootsi keskuses on laupäeval motopäev

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 10. detsembril kella 12–15 tutvustab Hobimaailm Rannarootsi keskuse aatriumis kõigile huvilistele raadio teel juhitavaid autosid, millega tehakse demonstratsioonesinemisi põrandale ehitatud rajal.

Kõik soovijad saavad proovida võidusõiduvõimalust tubastes tingimustes, kardispordi võlusid tutvustab huvilistele Toivo Asmer. 

Peetakse ka suur võidusõit, mille käigus selgitatakse välja Rannarootsi keskuse oskuslikem roolikeeraja. Võitjatele on auhinnad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz