Rannarootsi keskuses käivad ümberkorraldused

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rannarootsi keskus. Foto Arvo Tarmula

Uuest nädalast täishoos tööd alustavas Rannarootsi keskuses on eriolukorra ajal käinud remont, sest kauplused on asukohta vahetamas, laienemas ja juurde tuleb ka uus poekett.

Päris kinni pole Rannarootsi keskus kriisi ajal olnud, sest Selver ja Benu apteek on töötanud ka eriolukorra ajal. Ülejäänud keskuses tegutsenud kauplused ja söögikohad olid aga sundpuhkusel.

„Eile tulnud uudise üle oleme väga õnnelikud,” ütles Rannarootsi keskuse juhataja Jekaterina Astanovskaja kolmapäeva hommikul uudise kohta, et uuest nädalast võivad kaubanduskeskused taas uksed avada. „Muretseme oma üürnike pärast ja muretsen, et elu tuleks tagasi,” lisas ta. Astanovskaja sõnul rääkis Rannarootsi keskuse juhtkond üüri maksmise tingmused eriolukorra ajal iga rentnikuga eraldi läbi.

Teistest kauplustest tegi paar nädalat tagasi esimesena ukse lahti Jysk. Kuna eraldi sissepääsuga poodide avamine oli ka eriolukorra ajal lubatud, tegi Jysk poe pinnal mõningaid ümberkorraldusi ja avas sissepääsu Tallinna maantee poolt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jah
3 aastat tagasi

Valitsuse korraldusel oli kohustus sulgeda suured kaubanduskeskused,mitte väikepoed,olge asjaga kursis,tundub,et roheline ei mõtle ka oma peaga,korraldustest tuleks ka õieti aru saada,aga noh,kui raha makstakse ka ilma,et peaksid midagi tegema,siis ongi nii,ise teate, varsti on töökoht kadunud.

arvamus
3 aastat tagasi

Rannarootsi keskuse juhtkond oleks võinud midagi ka oma peaga mõtelda,kui töötas Benu apteek,siis miks ei võinud töötada näiteks jalatsite pood,kõrval saapaparandus ja lillepood ju töötasid,täiesti arusaamatu,väga ükskõikne suhtumine.

Teise Arnoldi Tütar
3 aastat tagasi
Reply to  arvamus

Kas unustad,et viirust levitavad ka väliselt terved = hingeõhk!! Ikkagi lähestuvad kliendid üksteisele (kui neid seal on). Keskus tegi öigesti-kaitses inimeste tervist.Ahnusest need putkad ei mötle kaasinimeste tervisele!

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  arvamus

Millest sa räägid?! Eriolukorra tõttu suleti need poed valitsuse korraldusel! Kuskohas sa elanud oled?!

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  arvamus

Ma ka aru ei saa. Ja siis vorsti müüjale ei antud isegi õue luba oma lett püsti panna.

Ära
3 aastat tagasi
Reply to  Nimi

Ei saa ju valitsust süüdistada, kes on nii hooliv ja hea

kõikjal nii
3 aastat tagasi
Reply to  arvamus

Rannarootsi keskuse juhtkond ei pannud oma peaga mitte ühtki poodi kinni. Mõistad? Korraldus oli sulgeda väikepoed, lahti jätta toidupoed ja apteegid.

Arvi.
3 aastat tagasi

palun p6hjena seda