Lääne Elu paberleht 1. detsembril

Lehte Ilves

lehte@le.ee

* Kõmsi lasteaia hoolekogu korraldab õnneloosi ja korjanduse, et osta lasteaiale klaver ja uued kolmekohalised sahtelvoodid. Voodeid on lasteaias liiga vähe ja kui osa lapsi ei oleks lasteaias vaid lõunani, polekski igal lapsel oma voodit. Voodeid on nimelt 17, aga lapsi on 19 ja kohe tuleb üks laps veel juurde. Vanad voodid on ajast ja arust, nad on kasutusel lasteaia avamisest aastal 1985. Klavereid on lasteaial koguni kaks, aga needki muldvanad.

* Kui rängalt on masu mõjunud Haapsalu linnale rahaliselt ja vaimselt, paistab välja uuest arengukavast ja vana kava täitmisest.

* Uuemõisas algas hoolekandeküla ehitus.

* Vanalinnas teeb täna ukse lahti jõulumaa.

* Lihula koolivõrgu reformimine on järjekordse komisjoni käes.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments