Lääne Elu paberleht 29. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeval ja esmaspäeva hommikupoolikul Lääne–Eestis möllanud maru murdis Läänemaal puid ja takistas parvlaevaliiklust, aga suuremaid õnnetusi kaasa ei toonud.

Laupäeval arengukonverentsiga oma 20. sünnipäeva tähistanud Lihula vald näeb ühe tulevikusuunana rohtset biomassi.

Lihula vald kaalub Matsalu mõisa sundvõõrandamise algatamist, sest riikliku kaitse all olev hoonestik laguneb päästmatult.

Läänemaal ringsõidul käinud Riigikogu IRLi fraktsiooni esimees Urmas Reinsalu räägib Lääne Elule antud intervjuus peale Läänemaa muljete ka haldusreformist ja riigieelarvest ja valgustab IRLi sisetüli Eesti arendamise vaatevinklist.

Õpilasvahetuse käigus Saksamaal käinud Taebla gümnaasiumi õpilased vahendavad leheveergudel oma reisimuljeid. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ikaldus
12 aastat tagasi

Reinsalu ja IRL on leidnud endale õukonnaajakirjaniku Haari Puskari näol. Elu parandamiseks pole vaja mitte haldusreformist rääkida vai teha. Sest just tegemisega on teil seal tõsiseid probleeme väidab ka Pentuski just eelmisel lehel et mida vähem sekkumist seda parem. Seega tuleb tööd hoid ja mitte teda puutuda. Õige klahv lööb välja puhta heli, mis jääb põhitoonina veel kauaks kumisema, ja temaga liituvad järgmised helid, põimudes üheskoos muusikaks. Aga kui põhitoon on vale, ei tule midagi. Kuidas leida õige klahv, säärane klahv, mis mõjub ahelana: esmalt äratab niisuguse kulgemise, mis ravib vaimuvallad terveks ja annab tavale väe, ning seejärel käivitab vägi… Loe rohkem »