Lääne Elu paberleht 10. novembril

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lõuna–Läänemaa koolilapsed tutvusid kevadel kaevandamisega Kurevere karjääris. Foto: Arvo Tarmula
Lõuna–Läänemaa koolilapsed tutvusid kevadel kaevandamisega Kurevere karjääris. Foto: Arvo Tarmula

 

Lääne Elu tutvustab reedel algavat ja laupäeval jätkuvat esinduslikku kultuurifoorumit. Seda peavad kultuuriinimesed ja poliitikud Haapsalu kultuurikeskuses, tegemist on Eesti kultuuri koja esimese foorumiga ja seal räägitu peaks saama aluseks Eesti uuele kultuuripoliitikale. Sissejuhatus tuleb president Toomas Hendrik Ilveselt, teiste seas väitleb praegune kultuuriminister Rein Lang, moderaatorid on Peeter Jalakas, Kaarel Tarand, Ando Kiviberg. Osalejaid on registreerunud üle kahesaja.

Veel lehes:

• Kohus mõistis esmaspäeval avaldatud otsusega õigeks nii Kurevere kaevanduses töid juhtinud Jüri Luua kui ka ASi Nordkalk ja andis nende vastu esitatud süüdistusele kriitilise hinnangu.

• Tänavuse aasta parima sotsiaaltöö tegija tiitli sai Risti valla koduhooldustöötaja Kersti Liiv.
    
• Viljandist alguse saanud A–hepatiiti on Eestis registreeritud 31. oktoobri seisuga 98 inimesel, neist 87 on seotud Viljandimaaga. Ülejäänud haigestumised on olnud Tallinnas ja Tartus, Harjumaal, Raplas ja Pärnus. Läänemaad see haigus puudutanud ei ole.

• Meie usk ja lootus on siiski suur, sest nii vägevad need rohesärklased ka nüüd ei ole, et peaksime ette leppima lüüasaamisega, kirjutab Aivo Paljasmaa oma kommentaaris päev enne suure jalgpallimatši algust.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments