Uuemõisa võitis õpioskuste olümpiaadil viienda koha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Üle-eestilisel õpioskuste olümpiaadil sai Uuemõisa lasteaed-algkooli 6. klassi võistkond 18 osaleja seas viienda koha.

Simona Liisbet Seppi, Kertu Kiivit, Elina Tomingas, Piia Tomingas ja Marita Türkson võistlesid Voore põhikoolis kui kevadise Läänemaa eelvooru parimad.

Neist ette jäid lõpuks vaid Tallinna Prantsuse lütseumi, Tartu Miina Härma gümnaasiumi, Reaalkooli ja Põltsamaa gümnaasiumi eakaaslased.

Võistlus koosnes neljast osast: ruuduline tuba, kus lahendati matemaatikaülesandeid, sinine tuba eesti keele ja kirjandusega, roheline loodustuba ja kirju varia-ülesannete tuba.

Õpetaja Imbi Mäepere sõnul oli laste arvates kõige lihtsam kirju tuba, kus tuli näiteks joonistada skeem kartulisalati valmistamisest. Kõige rohkem peamurdmist oli aga rohelises toas.

Õpioskuste olümpiaadil hinnatakse, kui hästi tulevad lapsed toime selliste ülesannete lahendamisega, mida nad enne õppinud ei ole. Otsustab, kes on osavam infootsingutes internetist, raamatutest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments