Lääne-, Hiiu- ja Harjumaa õpilased võistlesid kergejõustikus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võistluse noorema vanuseklassi esikolmikusse said vaid Läänemaa sportlased — Erko Puskar, Robin Särg ning Markkus Kõre. Foto: Kaja Ladva

 

Lääne-Hiiu õpilaste sõpruskohtumine kergejõustikus võtab üha suuremaid mõõtmeid — juba teist aastat tulevad Haapsalusse võistlema ka Harjumaa koolide õpilased.

Võistlus toimus 30. septembril, võisteldi neljas vanuseklassis. Nii poistele kui tüdrukutele oli kavas neli ala: kaugushüpe, kõrgushüpe, 60 m jooks ning pallivise.

Kõige nooremad, 2003—2004 sündinud, võistlesid kahel alal — 60 m ning kaugushüpe. Selles vanuseklassis tuli ka kõige rohkem medaleid Läänemaale. Tüdrukutest võitis 17 võistleja arvestuses Mona-Maria Ernets kuldmedali, teine oli Maili Märss. Poistest võitis 17 võistleja seas Erko Puskar, teine oli Robin Särg ning kolmas Markkus Kõre.

Vanuseklassis 2001—2002 sündinud sai Kati Olesk 4. koha 20 mitmevõistleja seas (kõrgushüpe 1.15) ning Kristofer Kikut sai pronksi 17 võistleja konkurentsis (pallivise 35 m).

1999—2000 sündinud tüdrukutest tegi suurepärase võistluse Anna-Maria Vjazemski, võites hõbemedali 25 mitmevõistleja seas (kõrgushüpe 1.35) ning poiste arvestuses sai Kevin Sakson pronksmedali 19 võistleja seas (pallivise 45 m).

1997—1998 sündinud tüdrukutest oli Kelly-Tonili Hiiemäe meie parimana ning Kristo Simulask parima läänlasena teine.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments