Rõude Kangrupesa tähistab sünnipäeva

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Martna valla Rõude külamajas tegutsev käsitööselts Kangrupesa ootab sõpru ja tuttavaid homme, 24. septembril kell 12 oma viiendale sünnipäevale.

MTÜ Rõude Küla Selts juhatuse liige Ants Maripuu ütles, et koos külalistega tahetakse rõõmustada viie aasta jooksul tehtud töö üle ning loomulikult tervitada-tänada tegijaid. Ühiselt istutatakse maja juurde pihlakas.

Külamaja saalis on üleval vaibanäitus ja käsitöönäitus ning Ants Maripuu pildid loodusest ja külaseltsi  tegemistest, samuti reprod päris vanadest piltidest küla ajaloost.

"Soovijad saavad end ühe ilusa vaiba taustal fotografeerida lasta ning neid fotosid tellida," ütles Maripuu. "Ja meil on saalis teljed üles pandud ning igal külastajal palume kududa viiesentimeetrise jupi. Hiljem, kui vaip valmis, saab iga jupp puust sildi kuduja nimega."

Pärast pidulikku osa algab suur pudrusöömine, esineb kapell Ämmad ning Rõude Rõõmurullid esitavad vanu seltskonnatantse. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
antei52
12 aastat tagasi

Aitäh Lääne Elule !!!
Kohtumiseni Rõudes!