Rõude Kangrupesa tähistab sünnipäeva

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Martna valla Rõude külamajas tegutsev käsitööselts Kangrupesa ootab sõpru ja tuttavaid homme, 24. septembril kell 12 oma viiendale sünnipäevale.

MTÜ Rõude Küla Selts juhatuse liige Ants Maripuu ütles, et koos külalistega tahetakse rõõmustada viie aasta jooksul tehtud töö üle ning loomulikult tervitada-tänada tegijaid. Ühiselt istutatakse maja juurde pihlakas.

Külamaja saalis on üleval vaibanäitus ja käsitöönäitus ning Ants Maripuu pildid loodusest ja külaseltsi  tegemistest, samuti reprod päris vanadest piltidest küla ajaloost.

"Soovijad saavad end ühe ilusa vaiba taustal fotografeerida lasta ning neid fotosid tellida," ütles Maripuu. "Ja meil on saalis teljed üles pandud ning igal külastajal palume kududa viiesentimeetrise jupi. Hiljem, kui vaip valmis, saab iga jupp puust sildi kuduja nimega."

Pärast pidulikku osa algab suur pudrusöömine, esineb kapell Ämmad ning Rõude Rõõmurullid esitavad vanu seltskonnatantse. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
antei52
antei52

Aitäh Lääne Elule !!!
Kohtumiseni Rõudes!

wpDiscuz