Demokraatiakool jätkub

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse korraldatud loengusarja Demokraatiakool teine loeng on reedel, 30. septembril kell 17 kultuurikeskuse rõdusaalis. Loengu teema on "Eriteenistuste roll demokraatia arengus. Plussid-miinused" ja lektor on reservohvitser Rene Toomse.

"Räägime demokraatia olemusest, eriteenistustest üldse, kuidas need omavahel suhestuvad ja siis kitsamalt, mis meil riigis olemas ning millised probleemid nendega on ja võivad olla. Selles mõttes tuleb vaatluse alla nii sise- kui välisluure, sest neid ei saa tegelikult lahutada," lubab ta.

Tasuta loeng kestab umbes poolteist tundi.

Sarja esimene loeng oli maikuus, kui ajaloolane Jaak Valge tegi ettekande teemal "Artur Sirk ja vabadussõjalased — õigeaegselt elimineeritud oht või kasutamata võimalus Eesti poliitikas?".

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments