Tenniseklubi pakub tasuta proovitreeninguid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tennisekuu raames saavad 6-10aastased lapsed treenerite juhendamisel Haapsalus tasuta tennist mängida.

Treeningud on igal kolmapäeval algusega kell 17.00 ja igal laupäeval algusega kell 11.00 Haapsalu tennisehallis, Lihula mnt 10.

Tennisega alustava mängija jaoks on ülitähtis treeningu nauditavus. Kuigi endiselt on tähtis ka tehnika oskamine, soovitab Rahvusvaheline Tenniseliit kõigepealt keskenduda tennise mängimisele ja seejärel alles hiljem hakata omandama tehnilisi ja taktikalisi oskusi.

Juba esimesel treeningul korraldatakse liikuvaid ja lõbusaid harjutusi, et laps ja algaja tennisist saaksid tunda mängu kõige võluvamat külge – “servimist, mängimist ja skoorimist”.

Rahvusvahelised spordiuuringud näitavad, et samal tasemel olevad harrastusmängijad jooksevad tund aega tennist mängides keskmiselt 2,5 kilomeetrit ja nende südame löögisagedus on 140-170 lööki minutis. Pole siis ka ime, et tennis on igale vanuserühmale parim spordiala enda vormis ja tervena hoidmiseks.

20. septembrist 13. oktoobrini kestva tennisekuu üritused viib läbi Eesti Tennise Liit koos tenniseklubide ja tennisekoolidega.

Vello Kuhi
Haapsalu Tennisekooli peatreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nimelt
12 aastat tagasi

sellepärast meie penskarid nii terved ongi , et jooksid vanasti päevade viisi jala ühest poest teise toidukaupa otsides pulsisagedusega 140-170. Selleks et end vormis hoida on kõige odavam ja lihtsam jala käia või rattaga sõita, lastel jalgpalli mängida ja see kõik PEAKS TASUTA lastele olema ja KOV-de poolt finantseeritud. Igasugused tasulised golfi, tennise, fitnessi jne. edevuse klubid aga mittetöiste tulude saajate hobiks või edevuse laadaks