0

Päästeamet tunnustab Galina Kiivitit ja Raivo Kremerit

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti organiseeritud tuletõrje aastapäeva puhul tunnustatakse ka kahte Läänemaa päästjat.

Päästeteenistuse Hõberisti saab kaheksa inimese seas Lääne-Eesti Päästekeskuse vaneminspektor Galina Kiivit, päästeteenistuse medal annetatakse Lääne-Eesti Päästekeskuse kriisireguleerimisbüroo vanemspetsialistile Raivo Kremerile.

Päästeteenistuse aumärgid annavad päästjatele täna üle siseminister Ken-Marti Vaher ja päästeameti peadirektor Kalev Timberg.
Eesti organiseeritud tuletõrje saab 7. septembril 92aastaseks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz