Postimehe edetabelis on Klimbergi autokool kümnendal kohal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Autokool

Ajalehes Postimehes avaldatud Eesti parimate autokoolide edetabelis on kümnendal kohal Läänemaal tegutsev Klimbergi autokool.

Postimees reastab autokoolid selle järgi, mitu protsenti kooli õpilastest on 2015. aastal läbinud sõidueksami esimesel katsel. Klimbergi autokooli õpilastest on esimesel katsel eksami sooritanud 59,2%, üldine eksami läbimise protsent on Klimbergi autokoolil 60,8.

Läänemaal tegutseb ka tabelis 12. kohal olev autokool OÜ Autosõit, kuid nende puhul on tegemist autokooliga, millel on filiaalid mitmel pool Eestis.

29 ära toodud autokooli seas on 2015. aastal olnud parim Sõiduõppe ABC, mille õpilastest on eksami esimesel katsel sooritanud 76,8%

Postimees kirjutab, et kohustusliku 23 sõidutunniga on juhiluba kätte saada peaaegu võimatu. Staažikate sõiduõpetajate hinnangul suudavad seda vaid tõelised talendid. „Üht-teist koolide statistika küll näitab, kuid palju olulisem on see, mida õpilane ise teeb ja kui palju vaeva näeb,” kirjutab ajaleht.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
6 aastat tagasi

jessica rahnel auto kool
upa