Kanepi loobus taas treenerist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülgFoto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülg

Vahetult enne Prantsusmaa lahtisi tennisemeistrivõistlusi katkes Kaia Kanepi koostöö treener Märten Tamlaga, kirjutab Postimees.

"Intriigi ega skandaale pole mõtet otsida, läksime lahku sõbralikult, vastastikusel kokkuleppel," selgitas Tamla, kuid tõdes, et kui sportlane vigastuse tõttu täie jõuga harjutada ei saa, pole tipptasemel treeneritööl väga sügavat mõtet.

Kanepi lendas Pariisi Tamlata. Aasta kestnud koostöö oli otsa saanud. Pariisis kaotas Kanepi avaringis pärast võidetud avasetti rumeenlanna Monica Niculescule 7:5, 3:6, 1:6. Kohtumist jälginud publik avaldas pettumust nii omavahelistes vestlustes kui foorumites. Kanepi poleks justkui tahtnud mängida. Kõik punktid, mille saamiseks tuli vähegi pingutada, lasi ta minna. 55 lihtviga räägib enda eest. Arutati, et Kanepi karjäär hakkab ilmselt lõppema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
radar
9 aastat tagasi

Kanepi tegi seda jälle-ehk tegi kanepit…