Lääne Elu paberleht laupäeval, 15. märtsil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

LE 20140315
* Asjatundmatu pügamine sandistas pärnaallee. Möödunud nädalal lasi Ridala vallavalitsus lõigata Uuemõisas kutsekooli viival Ehitajate teel pärnapuid viisil, mis paneb iga looduslähedase inimese südame valutama.

* Virtsusse tuleb suur tööstuspark. Virtsulased kavandavad 7,4 ha paiknevat suurejoonelist ettevõtluskeskust, mis annaks tööd 130 inimesele ja looks kohapeale 40 uut töökohta.

* Ridala valda kavandatava Kiltsi tööstuspargi rajamine on takerdunud maaomandi küsimuse taha.

* Haapsalu põhikooli täitis eile noorte infomess Oma Rada.

* Esimene lugu Läänemaa väikekoolide sarjast. Mis on see, mis jätab Vatla kooli püsima, on mõistatus, ja ehk isegi ime. Ja imesid ikka juhtub, mis siin imestada.

* Kogu tõde sellest, mis sünnib Haapsalu autokoolides.

* Kooliteatrid pidasid Lihulas 13. festivali. Osales 11 truppi. Juhendajate suutlikkus koos lastega huvitavalt mõelda ja materjalile loominguliselt läheneda näitab Läänemaa kooliteatrite elujõudu, kirjutab Aivo Paljasmaa.

* Aidi Valliku kolumn ajakirjandusest, mis avab kapiuksi. Uudis, et Siim Kallas taandab oma kandidatuuri peaministrikohale ja taandub Brüsseli piimajõgede manu, tabas avalikkust ja eriti Reformierakonda lõppeval nädalal üsna ootamatult, kirjutab Vallik.

* Rändlinnukevad on mitu nädalat varasem. Varane kevad on kohale meelitanud hulga rändlinde, järgmiseks nädalaks ennustatav külm võib aga saabumislainet pidurdada, mõned saabujad võivad ka tagasi rännata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
baby shoes
10 aastat tagasi

Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Cool.

network racks
10 aastat tagasi

Very informative article post.Really looking forward to read more. Awesome.

best medical insurance
10 aastat tagasi

Awesome blog post.Really looking forward to read more. Want more.

online business
10 aastat tagasi

Thanks again for the post.Thanks Again. Great.