Detailplaneeringu algatamise teade

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu Linnavalitsuse 18.09.2013 korraldusega nr 563 algatati Sadama tn 32 krundi detailplaneering. Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale krundi omanik Rannarootsi muuseum.

Planeeritava ala suurus on u 1500 m². Planeeringu eesmärk on ühiskondlike ehitiste maa sihtotstarbega krundi Sadama tn 32 ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine ning krundipiiride muutmine. Kavandatakse laiendada olemasolevat paadikuuri ja muuta krundipiire, nii et krundi koosseisust arvatakse välja planeeritav avaliku kasutusega kõnnitee pääsuks merekaldale ja vahetuseks liidetakse sama suure pindalaga krundiga piirnev maa–ala.

Algatatud detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule. Planeeringute algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada Sadama tn 32 krundi detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments